30-08-2017, Abdij van Berne Heeswijk

Stichting Berne Abdijconcerten lanceert nieuwe website

website-Berne_Abdijconcerten-2017

De Stichting Berne Abdijconcerten heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd. De orgelkring bracht in maart al het nieuws naar buiten dat men een eigen website had gekregen, maar vanaf vandaag beschikt men ook over een hip en fris design dat hopelijk een groot publiek aanspreekt. U kunt de site bekijken via: www.berneabdijconcerten.nl.

Op de website kunt u alle informatie vinden over de Berne Abdijconcerten zoals een concertagenda, informatie over het donateurschap en teksten over de historie van de orgelkring en de orgels in de abdijkerk.

In de afgelopen periode heeft een donateur van de orgelkring, samen met Berne Media (uitgeverij Abdij van Berne) hard gewerkt aan de realisatie van de website. Buiten de website is er ook een professionalisering op sociale media en het drukwerk zoals posters en flyers. Zo wil de orgelkring zich beter profileren.

De Stichting Berne Abdijconcerten lanceert de website in haar 65e jubileumjaar, waarvan aankomende zondag 3 september om 16.00 uur het seizoen zal worden vervolgd met een orgelconcert van Haig Vosgueritchian. U bent van harte uitgenodigd!

Volg de Berne Abdijconcerten op hun nieuwe website: www.berneabdijconcerten.nl en op Facebook.

Bron: Stichting Berne Abdijconcerten