Werken

Berne Media | Boekhandel

20171207_AbdijVanBerne_©RamonMangold_57_©RamonMangold
Ramon Mangold

Wij zijn 7 dagen per week geopend:
– Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
– Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en
– Zondag van 11.00 tot 17.00 uur en
– 24 uur per dag op Berneboek.com

Ons telefoonnummer is: 0413-291394. 

In onze boekhandel vindt u een grote collectie boeken op het gebied van pastoraat, religie en kerk, zie ook de catalogus van de webwinkel Berneboek.com. De boeken zijn gerangschikt op thema, zodat u het zoeken gemakkelijk wordt gemaakt. De onderwerpen die u boven elke kast ziet staan betreffen liturgie, Bijbel, bijbeluitleg, psalmen, uitvaart, rouwverwerking, wereldgodsdiensten, theologie, kinderbijbels, kindergebeden, eerste communie, vormsel en jongeren. Verder vindt u in het midden van de winkel een aantal tafels met cadeauboeken en een grote ronde tafel met de nieuwste uitgaven.

Naast de aanzienlijke boekencollectie vindt u een groot assortiment aan cd’s, dvd’s en wenskaarten voor diverse gelegenheden. Op onze kunstafdeling zijn o.a. beeldjes, rozenkransen, wierook, iconen, kruisen en medailles verkrijgbaar.

Ook als parochiële werkgroep voor b.v. eerste communie, vormsel of avondwake, bent u bij ons aan het goede adres. Aan de leestafel is ruimte genoeg om bij de koffie samen projecten en ander materiaal te bekijken.