ZO 23 Mei

Kloostermarkt in en bij de Abdij van Berne

Op zondag 12 september a.s. op Open Monumentendag wordt in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther, met name vanwege ‘900 jaar Norbertijnen’, een unieke kloostermarkt georganiseerd. Deze kloostermarkt vindt plaats op het terrein van de Abdij van Berne, Abdijstraat 49 in Heeswijk-Dinther en begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Een hele middag dus.

Op deze feestelijke dag worden in de abdij lezingen gehouden over het abdijleven, de geschiedenis, de bibliotheek, over pelgrimeren en spiritualiteit, zijn er optredens in de abdijkerk, is er een terras met live-muziek en kloosters en regionale producenten presenteren hun huisgemaakte producten of diensten. Daarnaast zijn er regionale ambachten te zien, is er een ‘stille’ kloosterlunch en is er o.a. een openbare verkoop van overtollige abdijmeubelen. En natuurlijk wordt ook het Berne Abdijbier geschonken.

De organisatie is in handen van Stichting Berne Abdijbier en Berne Media. Binnenkort vindt u meer informatie op deze pagina. Noteer de datum alvast in uw agenda!

Bron: Abdij van Berne | Foto: Ramon Mangold

Ook interessant

VR 29 Okt - ZA 30 Okt
2-daagse basistraining Verbindende Communicatie
ZA 30 Okt
Alle Zielen in de tuin van de Abdij van Berne
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
  • © 2021 Abdij van Berne