ZA 08 Mei

‘Een rustige geest, een mild hart’ met Ton Roumen

Je kent het vast wel: je geest en je hart zijn onrustig. Er zijn tienduizenden gedachten per dag en je piekert over de zorgen die je bezig houden, waardoor je hart onrustig blijft. Kennelijk zijn er genoeg krachten die je van je innerlijke rust en vrijheid beroven. Wat kun je doen?

Over de hele wereld bestaan er spirituele tradities die meditatieve methodieken hebben ontwikkeld met een rustige geest en een mild hart als doel. Tijdens deze dag is er tijd voor meditatie en verstilling. Zo krijgt je geest en je hart ruimte te ontspannen en je hart bovendien de gelegenheid open en mild te worden.

De retraitedag bestaat uit eenvoudige oefeningen die behulpzaam zullen zijn om rust te vinden en het hart te openen. Enkele begeleide meditaties staat centraal. Ook zijn er korte inleidingen op het thema en is er aandacht voor reflectie en meditatieve beweging.

Over Ton Roumen
Ton Roumen (foto hierboven links) is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste boeken zijn Omarm jezelf en De vrijheid van mijn vader. Meer informatie: www.bezinnen.com.

Praktische informatie
Plaats: Abdij van Berne, Heeswijk-Dinther
Datum: Zaterdag 6 november 2021
Tijd: 10.00-16.00 uur
Begeleiding: Ton Roumen – www.bezinnen.com – 06 30710136
Aanmelden en info: www.bezinnen.com/events/retraitedag-een-rustige-geest-een-mild-hart-heeswijk-6-november-2021/ of gastenbroeder@abdijvanberne.nl – 0413 299299
Prijs: € 62,50 (= inclusief koffie, thee en lunch)

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

VR 29 Okt - ZA 30 Okt
2-daagse basistraining Verbindende Communicatie
ZA 30 Okt
Alle Zielen in de tuin van de Abdij van Berne
VR 26 Nov - ZO 28 Nov
‘Verbinding’ – Chi Neng Qigong en andere vormen van meditatie in beweging
VR 17 Dec - ZO 19 Dec
Levenswijsheden… wie heeft ze niet? Wij allemaal toch?
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief