Lezing Willem Jan Otten

Op zaterdag 21 mei a.s. verzorgt Willem Jan Otten een lezing in de Abdij van Berne naar aanleiding van zijn onlangs verschenen boek Zondagmorgen. U kunt plaatsen reserveren per e-mail: activiteiten@bernemedia.com. Graag vermelden om welke datum het gaat en met hoeveel personen u naar de lezing wilt komen.

Tijdens de pandemie had Willem Jan Otten heimwee naar de heilige saaiheid: ‘Ik miste de mis’. Bijna twee jaar kon schrijver en dichter Willem Jan Otten (70) maar bij uitzondering naar de kerk op zondag. Op andere zondagen zat hij dus thuis en maakte dagboekaantekeningen over het thema of de lezingen van die dag. Dat ‘misvervangend gepeins’ werd een wekelijks ritueel. Vervolgens werd het een rubriek voor Katholiek Nieuwsblad en nu is er een boek dat eenvoudigweg Zondagmorgen heet.

“Een prachtig en bij vlagen briljant boek. Trefzeker peilt Otten waar het in het christelijk geloof om gaat, zonder valse schaamte of moeilijke thema’s te schuwen. Als buitengewoon kundig essayist kiest hij geregeld een verrassende invalshoek en voert hij vandaaruit het gesprek tussen de christelijke traditie en de eigentijdse cultuur. Ik ben ervan overtuigd dat dit boek het in zich heeft een klassieker te worden.” Erik Borgman over ‘Zondagmorgen’

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 21 mei 2022
Aanvang: 14.30 uur
Entree: € 10,-
Reserveren: per e-mail activiteiten@bernemedia.com

Klik hier om het boek te bestellen via Berneboek.
Klik hier voor de flyer/uitnodiging

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

DO 23 Jun - ZO 26 Jun
Lang weekend 'Natuur en Stilte'
VR 02 Sep - ZA 03 Sep
2-daagse basistraining Verbindende Communicatie
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief