MA 25 Okt

Nieuw in Berne: Workshop ‘Weerbaarheid en Bewustwording’

Dit concept van Ron van Amsterdam van Yogastudio Anna is al diverse keren gegeven in de Studio. Nu in de stilte van de Abdij van Berne komen bij rust en vertrouwen in het recht van zijn in je houding en wie je bent. Je natuurlijke ontspannen houding geeft je de conditie en weerbaarheid om te zijn en doen wie en wat je bent. Daar is moed en vooral vertrouwen in jezelf voor nodig.

Hoe ga je om met veranderingen als omstandigheden zich wijzigen of als er veel van je wordt gevraagd in het leven? Als het allemaal goed gaat dan loopt het wel maar als het nu even tegenzit, wat dan? Hoe herken je deze situaties en hoe ga je daarmee om? Hoe stel je jezelf daarbij op en hoe houdt je jezelf weerbaar in deze veranderingen?

Veranderingen hebben altijd zijn invloed op je. Dit kunnen lichamelijke veranderingen zijn zoals door letsel of ziekte. Mentale veranderingen zoals druk en stress ervaringen. Emotionele veranderingen zoals verdriet of angst. Het zijn veranderingen, ervaringen waar ieder mens in zijn leven mee te maken krijgt. Gezondheid, stress en emoties. Ze horen allemaal bij het leven, nemen hun eigen plaats in, maar hoeven je leven niet in bezit te nemen en te gaan beheersen. Soms voelt het leven als drijfzand, met deze workshop krijg je weer de basis van vaste grond onder je voeten aangereikt. Je gaat voelen dat je er mag zijn zoals je bent. Het brengt je in je eigen natuurlijke veerkracht en geeft je rust en vertrouwen.

In dit weekend komen al deze onderwerpen aan bod en zoeken we naar oplossingen om vanuit je natuurlijke staat, je eigen kracht daarmee om te gaan. Zonder het zwaar te maken ga je met ontspanning en bewegingsoefeningen het antwoord vinden in jezelf. Er zit voldoende ruimte en vrije tijd in het programma. Voor deelname is een normale basisconditie wenselijk.

Begeleiding:
Ron van Amsterdam; Chi Neng Qigong- en Yoga-docent.

Praktische informatie:
Datum: vrijdag 30 september (2022) 15.00 uur – zondag 2 oktober 15.30 uur
Locatie: Abdij van Berne, Abdijstraat 49, Heeswijk-Dinther
Kosten: € 265,- (= inclusief workshop en verblijf op basis van volpension in een- of tweepersoonskamer met douche/toilet)
Aanmelden: kan via secretariaat@abdijvanberne.nl
Voor meer informatie: www.yogainzeewolde.nl

Bron: Abdij van Berne

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

DO 23 Jun - ZO 26 Jun
Lang weekend 'Natuur en Stilte'
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief