Stilteretraite in de lente

Vaak zijn we druk, druk, druk; we leven in een wereld met veel lawaai en prikkels. Rust en stilte zijn vaak ver te zoeken; ook ín onszelf is het nog zelden stil. Van woensdagavond 17 mei tot en met vrijdagochtend 19 mei vindt er in de Abdij van Berne een stilteretraite plaats. Deze retraite biedt de uitgelezen kans om even niet meer ‘aan’ te staan, rust te vinden en offline te gaan.

Tijdens het programma is er veel ruimte voor jezelf, voor bezinning of om te wandelen in de tuin van de Abdij. We eten samen in stilte in de refter. Een paar maal per dag komen we samen voor meditatiesessies (ervaring is niet nodig). Mild zijn naar jezelf staat daarbij centraal.

Begeleiding
De retraite wordt begeleid door Marlies Overdijk, opgeleid tot filosofe en met jarenlange ervaring als trainer (o.a. menslievende zorg), als (opleidings-)manager in de zorg en als mantelzorger. Ervaringsdeskundige in de moeite én de ‘weldaad’ om stilte te vinden en mindfulness oefeningen te doen.

Praktische informatie:
Wat: Stilteretraite door Marlies Overdijk
Datum en tijd: Woensdagavond 17 mei 19.00 uur t/m vrijdagochtend 19 mei 12.30 uur
Locatie: Abdij van Berne, Abdijstraat 49 in Heeswijk-Dinther
Aantal deelnemers is beperkt: maximaal 12
Kosten: € 295,00. Inclusief 2 overnachtingen op een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet, maaltijden, koffie en thee. Specifieke eetwensen bij aanmelding s.v.p. aangeven.
Nadere informatie en aanmelden: mail naar overdijkatwork@gmail.com

Bron: Marlies Overdijk | Foto: Unsplash.com

Ook interessant

MA 03 Apr
Meditatief mantra zingen door Hanny van Doren
MA 03 Apr - WO 05 Apr
Retraite 'Op reis door je leven' met workshops
ZO 09 Apr - MA 10 Apr
Proeflokaal tijdens Pasen geopend
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief