ZA 08 Mei

‘Verbinding’ – Chi Neng Qigong en andere vormen van meditatie in beweging

Van 26 tot 28 november 2021 verzorgen Ron en Anna van Amsterdam weer een meditatieweekend in de Abdij van Berne. Ervaar in de donkere novembermaand de krachtige energie van deze plek. De weldadige rust en stilte van de Abdij om daarna weer vol van Chi de decembermaand in te gaan.

Verbinding met de stilte en ruimte in jezelf vanuit een vrije, open en ontspannen houding. Even helemaal opgaan in deze bijzondere omgeving met oefeningen uit de Chineng Qigong en andere vormen van meditatie. De oefeningen uit de Chi Neng Qigong Level 1 zijn toegankelijk voor alle niveaus.

Qigong is reeds duizenden jaren oud en is een vast onderdeel van de Chinese cultuur. De begrippen staan voor ‘energie’ en de tijd die je daar aan wilt besteden. Alle oefeningen zijn bedoeld om je lichamelijke gezondheid te verbeteren. Door deze meditatieve bewegingsoefeningen ontstaat ruimte en ontspanning. Deze Qigong vorm heeft de bewegingsvorm buiten het lichaam, maar de aandacht is naar binnen gericht, met de intentie van het denken naar gevoel.

Chi Neng Qigong beoefen je altijd op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden, en is daardoor voor iedereen toegankelijk.

Begeleiding: Ron en Anna van Amsterdam, Chi Neng Qigong en Yoga docenten

Praktische informatie:
Datum: 26-28 november 2021
Locatie: Abdij van Berne, Heeswijk-Dinther
Kosten: € 245,- (dit is inclusief workshop en verblijf op basis van volpension in een- of tweepersoonskamer met douche/toilet)
Aanmelden: secretariaat@abdijvanberne.nl 
Voor meer informatie: www.yogainzeewolde.nl

Ook interessant

VR 29 Okt - ZA 30 Okt
2-daagse basistraining Verbindende Communicatie
ZA 30 Okt
Alle Zielen in de tuin van de Abdij van Berne
ZA 06 Nov
'Een rustige geest, een mild hart' met Ton Roumen
VR 17 Dec - ZO 19 Dec
Levenswijsheden… wie heeft ze niet? Wij allemaal toch?
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief