Winterweekend Schrijven en Yoga

In de Abdij van Berne zal van 26 tot en met 28 januari 2024 een Winterweekend Schrijven en Yoga worden gehouden. De begeleiding is in handen van Marieke van Riel en Marjan Heerkens.

Schrijven en yoga: een heerlijke combinatie om de verbinding met jezelf (opnieuw) te maken en thuis te komen in jezelf! Het samenzijn en het voorlezen aan elkaar, geven dit proces een extra verdieping. De combinatie met yoga- en ademsessies maakt dat het ‘belichaamd schrijven’ een fris en nieuw avontuur wordt en je jezelf opent voor schrijfavonturen en een ruimer bewustzijn.

Begeleiding
Marieke van Riel en Marjan Heerkens begeleiden dit weekend door een schatkist vol ervaring mee te brengen die zij graag met je willen delen. Marjan is holistisch massagetherapeut en docent in yoga- en massagetechnieken. Marieke schrijft boeken en is schrijf- en stembevrijder.

Voor wie? Voor iedereen die toe is aan inspiratie, reflectie en bezinning. Schrijf- en yogaervaring is niet nodig.

Praktische informatie:
– Datum: vrijdag 26 tot en met 28 januari 2024
– Aanvang: vrijdagmiddag 14 uur. We ronden af zondag om 15.30 uur
– Locatie: Abdij van Berne, Abdijstraat 49 Heeswijk-Dinther (we werken in de prachtige Bernekringzaal waarin genoeg ruimte is je eigen ruimte te pakken)
– Kosten: € 345,- all in. De inschrijving is voltooid zodra de betaling is voldaan. Je verblijft op een ruime eenpersoonskamer met een eigen douche en toilet.
Als groep eten we in de refter mee met de broeders.
– Inschrijven: Dit kan via marjanheerkens@me.com of info@mariekevanriel.nl

Foto bovenaan: Pixabay

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

ZO 17 Dec
Berne Abdij kerstconcert: Oosterhoutse Nachtegalen
VR 29 Dec
"Lovely Rose", feestelijk slotconcert jubileumjaar Kamerkoor Muzimare
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief