ZO 06 Aug

Workshop boekbinden in de Abdij van Berne

Boektotaal van Boekbindcentrum Echten biedt ook dit jaar een workshop boekbinden aan in de Abdij van Berne. Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 oktober 2023 kunt u hieraan meedoen. Onder begeleiding van Aaldert de Lange en Tanja Rakic van Boektotaal gaat u een gekruiste-structuurbinding meerlingband maken.

De workshop is ook geschikt voor de niet-boekbinder. Op de dag van aankomst gaan we na de kennismaking naar het Proeflokaal om het Abdijbier te proeven. Op de dag van vertrek staat een bezoek gepland aan de dichtbij gelegen Kilsdonkse Molen. Naast het programma is er ook ruimte om het ritme van het abdijleven te ervaren.

Ieder klooster heeft zijn eigen sfeer. Dat geldt zeker ook voor deze Norbertijnen-abdij. Terwijl Trappisten en Benedictijnen een contemplatief leven leiden, combineren Norbertijnen van oudsher het leven in een klooster met actieve werkzaamheden in de samenleving. De abdij ligt aan de rand van het dorp en heeft een mooie grote tuin.

Praktische informatie
Wat: Workshop boekbinden door Boektotaal
Data: 27 t/m 29 oktober 2023
Locatie: Abdij van Berne, Abdijstraat 49 in Heeswijk-Dinther
Prijs: € 372,50. Dit is inclusief uw verblijf in een eigen comfortabele gastenkamer met douche/toilet, maaltijden, workshop inclusief materialen, koffie, thee en fris. U verblijft op een eenpersoonskamer. Er zijn ook enkele tweepersoonskamers.
Aanmelden en meer informatie: Neem vrijblijvend contact op met Boektotaal via 06 45968400 of via info@boektotaal.nl. Of u kunt zich aanmelden door onder aan deze pagina in het desbetreffende veld uw naam, emailadres en gewenste datum in te vullen en op verzenden te klikken.

Bron: Boektotaal | Foto: Svecaleksandr249, Pixabay

Ook interessant

ZO 01 Okt
Berne Abdijconcert: Anna Karpenko en Bert den Hertog
DO 05 Okt - ZA 07 Okt
Plus-retraite 'Op reis door je leven'
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief