Wu Wei – Doen door niet te doen met Chi Neng Qigong

Ervaar in de donkere novembermaand de krachtige energie van deze plek. De weldadige rust en stilte van de Abdij om daarna weer vol van Chi de decembermaand in te gaan. Even helemaal opgaan in deze bijzondere omgeving met oefeningen uit de Chineng Qigong en andere vormen van meditatie. Verbinding met de stilte en ruimte in jezelf vanuit een vrije, open en ontspannen houding. Wu Wei, doen door niet te doen. Het spel speelt het spel, de danser is de dans!  De oefeningen uit de Chi Neng Qigong Level 1 zijn toegankelijk voor alle niveaus.

Qigong is reeds duizenden jaren oud en is een vast onderdeel van de Chinese cultuur. De begrippen staan voor “energie” en de tijd die je daar aan wil besteden. Alle oefeningen zijn bedoeld om je lichamelijke gezondheid te verbeteren. Door deze meditatieve bewegingsoefeningen ontstaat ruimte en ontspanning. Deze Qigong vorm heeft de bewegingsvorm buiten het lichaam, maar de aandacht is naar binnen gericht, met de intentie van het denken naar gevoel. Chi Neng Qigong beoefen je altijd op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden, en is daardoor voor iedereen toegankelijk. Wel is een basis conditie gewenst.

Begeleiding: Ron en Anna van Amsterdam, Chi Neng Qigong en Yoga docenten

Praktische informatie:
Datum: vrijdag 25 november 15.00 uur tot zondag 27 november 15.30 uur
Locatie: Abdij van Berne, Heeswijk-Dinther
Kosten: € 265,- (= inclusief workshop en verblijf op basis van volpension in een- of tweepersoonskamer met douche/toilet)
Voor meer informatie; www.yogainzeewolde.nl

Ook interessant

DO 23 Jun - ZO 26 Jun
Lang weekend 'Natuur en Stilte'
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief