Wat te doen?

Boek- en abdijwinkel

Boek- en abdijwinkel

Kom bij ons langs en laat u verrassen!

De boek- en abdijwinkel, gelegen op het terrein van de Abdij van Berne, is een ware speciaalzaak op het gebied van spiritualiteit en religie. Boekliefhebbers komen van heinde en verre om in alle rust te grasduinen in de grote collectie, genietend van een kopje koffie.
Naast de boeken over spiritualiteit en religie is er een assortiment pelgrimage- en wandelboeken, kinderboeken, kookboeken, literatuur en natuurboeken.
Geen nood als een bepaald boek niet voorhanden is, want de specialisten van de winkel weten de meest bijzondere en zeldzame publicaties te achterhalen. Wist u dat álle in Nederland leverbare boeken online te bestellen zijn in de winkel en via www.berneboek.com?
Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met overheerlijke etenswaren van kloosters en abdijen uit Nederland, België en Frankrijk. In de winkel vindt u wijn, thee, chocolade, nootjes, honing, kaas, koek, mosterd en natuurlijk het eigen Berne Abdijbier.

Cadeaus

Bent u op zoek naar prachtige cadeaus met een bijzonder verhaal? In de winkel is handgemaakt aardewerk uit het Franse Taizé te koop, maar u kunt ook kiezen uit het rijke aanbod aan beeldjes, kruisjes, kaarsen en kaarten. Een belangrijk deel van het assortiment in de winkel is ook online te bestellen via www.berneboek.com.

Voor particulieren en bedrijven worden relatiegeschenken en kerstpakketten op maat gemaakt. Mocht u meer informatie hierover willen: info@berneboek.com.

7 dagen per week open!

De boek- en abdijwinkel is maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur, op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De winkel is op deze tijden voor vragen en bestellingen bereikbaar op 0413 291394 of per e-mail info@berneboek.com.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
  • © 2021 Abdij van Berne