Abdij van Berne

Gasten

Gastenhuis

Wij geven u als gemeenschap van de Abdij van Berne graag de gelegenheid om enkele dagen bij ons door te brengen.

Kamers en maaltijden

De Abdij van Berne beschikt over tientallen gastenkamers. Enkele kamers zijn gelegen in het oude deel van de abdij, maar het merendeel van de gastenkamers bevindt zich op de eerste verdieping van het convent dat in 1999 is gebouwd. Alle kamers zijn ook bereikbaar met een lift. Voor mindervalide gasten zijn meerdere kamers beschikbaar met o.a. een invalidentoilet.

Individuele gasten en groepen

Op adem komen na een drukke periode? In alle rust en stilte bezinnen op vragen die u aan het hart gaan? Even loskomen uit de jachtigheid thuis, op het werk of binnen de studie? Vindt u het interessant om kennis te maken met het abdijleven? Wees welkom als individuele gast of met uw groep!

Verhuur van zalen

De Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther is een prachtige plek voor bijzondere belevenissen en ontmoetingen. De abdij is bijzonder geschikt voor eendaagse bijeenkomsten tot ca. 250 personen en meerdaagse bijeenkomsten tot 120 personen. Hiervoor zijn verschillende karakteristieke zalen beschikbaar en er kunnen uiteenlopende facilitaire groepsarrangementen worden geboekt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief