Naar het Einde van de Aarde

David Hordijk liep 2500 km vanuit Nederland, via Santiago de Compostella naar het Spaanse Finisterre, het einde van de aarde. Via een crowdfundingactie kwam zijn eigen piano ook daar. Als afsluiting van zijn reis gaf hij een concert op de kliffen 140 meter boven de Atlantische Oceaan. 

In Naar het Einde van de Aarde vertelt David het persoonlijke verhaal achter zijn tocht. Ondersteund door zijn eigen pianocomposities en prachtige beelden van onderweg, neemt hij je mee op zijn immense reis.

De intentie van mijn tocht is altijd geweest om vrijer te worden. Als je zo lang wandelt heb je een grote afstand tot je normale leven waardoor je veel gemakkelijker ziet wat nou echt belangrijk voor je is. Het hele avontuur heeft me veel meer vertrouwen gegeven in wat het leven ook maar brengt.

Natuurlijk was er op de tocht genoeg tegenslag, vallen en opstaan. Nog veel meer was er echter magie en onverwacht klein en groot geluk. Één ding is zeker. Van een tocht als de zijne kom je niet meer als dezelfde persoon terug.

David Hordijk, die in Helmond opgroeide, studeerde innovatieve wetenschappen aan de TU Eindhoven, maar koos na zijn studie voor zijn passie muziek.

Praktische informatie:
Datum: woensdag 15 mei 2024
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Abdij van Berne, Abdijstraat 49, Heeswijk-Dinther
Entree: 10 euro, te betalen aan de zaal
Kaarten: via een mail naar berne-anders@abdijvanberne.nl

Bron: Berne Anders | foto: David Hordijk

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

WO 17 Apr
Lezing 'We waren gewaarschuwd...' door Jaap Tielbeke
VR 19 Apr - ZO 21 Apr
Weekend over 'Een Nieuw Begin' met Chi Neng Qigong
ZO 05 Mei
Berne Abdijconcert door Marcel van Westen
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief