Gasten

Verhuur zalen

Zalen

De Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther is een prachtige plek voor bijzondere belevenissen en ontmoetingen. De abdij is bijzonder geschikt voor eendaagse bijeenkomsten tot ca. 150 personen en meerdaagse bijeenkomsten tot 100 personen zonder overnachting. Hiervoor zijn verschillende karakteristieke zalen beschikbaar en er kunnen uiteenlopende facilitaire groepsarrangementen worden geboekt.

Hieronder een overzicht van de beschikbare zalen (bedragen zijn inclusief BTW). Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u ons bellen: 0413 299299. Ook kunt u ons mailen: secretariaat@abdijvanberne.nl.

Bernekringzaal

De Bernekringzaal, misschien wel de mooiste zaal in de abdij, heeft in vergaderopstelling een capaciteit van ca. 18 personen, in theateropstelling een capaciteit van ca. 60 personen.

 

Kosten:
1 dagdeel – € 170,00
2 dagdelen – € 210,00
3 dagdelen (ochtend, middag en avond) – € 260,00

 

Voor het gebruik van een scherm, beamer en flipover worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Norbertuszaal

De Norbertuszaal, een van de grootste zalen van de abdij en gelegen achter de abdijkerk, heeft in vergaderopstelling een capaciteit van ca. 22 personen, in theateropstelling een capaciteit van ca. 120 personen.

 

Kosten:
1 dagdeel – € 225,00
2 dagdelen – € 275,00
3 dagdelen (ochtend, middag en avond) – € 340,00

 

Voor het gebruik van een scherm, beamer en flipover worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Abdijkerk

De abdijkerk wordt uitsluitend verhuurd aan personen en organisaties die met hun activiteiten passen bij de missie van de abdij. De kerk heeft een maximumcapaciteit van ca. 225-250 personen.

 

Kosten:
Bent u geïnteresseerd in huur van de abdijkerk, dan kunt u ons een mail sturen via secretariaat@abdijvanberne.nl.

 

Voor het gebruik van een scherm, beamer en flipover worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Koffie/thee en lunch

Voor een rondje koffie of thee (2 kopjes) wordt het tarief van € 2,25 gehanteerd.

Wat betreft een lunch zijn dit de mogelijkheden:
– Lunch A: 2 belegde broodjes + krentenbol + koffie/thee – € 10,50
– Lunch B: lunch A + soep – € 13,00
– Lunch C: lunch B + iets warms (bijvoorbeeld een kroket of kaussouflé) – € 16,00
– Lunch D: 2 luxe broodjes (spelt, waldkorn, Italiaanse bol) belegd met zalm, salade, coburgerham, brie + soep + koffie/thee – € 19,00

Offerte aanvragen

De hierboven weergegeven prijzen zijn indicatief. Graag maken we voor u een offerte op maat afhankelijk van uw wensen, het aantal personen en de duur van het verblijf. Voor groepsarrangementen kunt u een offerte aanvragen via het gastensecretariaat op 0413-29 92 99. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. U kunt uw aanvraag ook naar ons mailen via secretariaat@abdijvanberne.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief