DI 01 Jun

Jongerencollectief Berne

Platform voor zinzoekers

Jongerencollectief Berne is hét platform voor jonge zinzoekers. Samen ontdekken we wat de spiritualiteit van de Norbertijnen in ons leven kan betekenen. We schrijven, fotograferen, maken podcasts en ontmoeten elkaar tijdens (online) bijeenkomsten. Doe jij ook mee?

Online en offline houden we ons bezig met vragen die er echt toe doen. Wat inspireert me? Waar geloof ik in? Hoe vind ik balans? Hoe ga ik om met tegenslagen? Welke betekenisvolle bijdrage wil ik leveren? Hoe blijf ik verbonden met mijzelf, de mensen om mij heen en de wereld?

Bezinning en actie

De Abdij van Berne is de thuishaven van het Jongerencollectief. We laten ons inspireren door het kloosterleven van de broeders en hun spirituele traditie. Centraal voor de Norbertijnen is het idee dat innerlijke balans en sociale betrokkenheid bij elkaar horen. De één kan niet zonder de ander. De Norbertijnen zoeken naar een evenwicht tussen bezinning en actie. Dat willen wij ook.

Meedoen?

Ben je nieuwsgierig naar wat de Norbertijnse spiritualiteit voor jou kan betekenen en wil je samen met gelijkgestemden op zoek naar zingeving en inspiratie? Heb je een passie voor schrijven, fotografie, filmen, organiseren of mensen samenbrengen? Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Ik hoor graag van je. Stuur een berichtje naar Jasmijn Olk via j.olk@abdijvanberne.nl.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief