Nieuws WO 02 Nov

3-11 november: ‘Together We’ noveen

‘Together We’ is een driejarige campagne van Caritas Internationalis. Dit eerste jaar is gericht op het bewust worden van de relatie tussen klimaatcrisis en de stijgende armoede. Je van iets bewust worden vraagt tijd om je in te lezen, erover na te denken, erover te sparren met anderen en… tijd voor gebed!

Daarom organiseert het bisdom ’s-Hertogenbosch een noveen van 4 gebedsdagen en 5 reflectiedagen. De noveen loopt van 3 t/m 11 november 2022. Op zondag 13 november is het de wereld dag van de armen.

Doe ook mee met deze internationale campagne en sluit je aan bij de noveen en de wereld dag van de armen. Jong en oud kan mee doen, want er is ook een kindernoveen. Alle noveendagen zijn digitaal te volgen via de website van het bisdom. Je kunt je ook aanmelden voor de noveen.

De abdijgemeenschap van Berne zal ook een bijdrage leveren. De vespers op zaterdag 5 november (aanvang: 18.00 uur) zullen live worden uitgezonden (streaming via website van de abdij zoals dat gebeurde ten tijde van Corona).

Bron: Abdij van Berne

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen ook

Nieuws
Ereburgerschap voor Norbertinessen Sint-Catharinadal
Lees verder ZA 25 Mrt
Nieuws
KNR zoekt armoedebestrijders voor KNR-Waarderingsprijs
Lees verder VR 17 Mrt
Nieuws
"Kijk naar waarden die mensen delen"
Lees verder DI 07 Mrt
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief