Nieuws WO 02 Nov

3-11 november: ‘Together We’ noveen

‘Together We’ is een driejarige campagne van Caritas Internationalis. Dit eerste jaar is gericht op het bewust worden van de relatie tussen klimaatcrisis en de stijgende armoede. Je van iets bewust worden vraagt tijd om je in te lezen, erover na te denken, erover te sparren met anderen en… tijd voor gebed!

Daarom organiseert het bisdom ’s-Hertogenbosch een noveen van 4 gebedsdagen en 5 reflectiedagen. De noveen loopt van 3 t/m 11 november 2022. Op zondag 13 november is het de wereld dag van de armen.

Doe ook mee met deze internationale campagne en sluit je aan bij de noveen en de wereld dag van de armen. Jong en oud kan mee doen, want er is ook een kindernoveen. Alle noveendagen zijn digitaal te volgen via de website van het bisdom. Je kunt je ook aanmelden voor de noveen.

De abdijgemeenschap van Berne zal ook een bijdrage leveren. De vespers op zaterdag 5 november (aanvang: 18.00 uur) zullen live worden uitgezonden (streaming via website van de abdij zoals dat gebeurde ten tijde van Corona).

Bron: Abdij van Berne

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen ook

Nieuws
Twee bijzondere exposities in de abdijkerk van Berne
Lees verder WO 16 Nov
Nieuws
Abdij van Berne kan torenhoge energiekosten niet meer betalen
Lees verder VR 04 Nov
Nieuws
Licht tot vrede - Op weg naar Kerstmis 2022
Lees verder ZO 23 Okt
Nieuws
'Het Recht om te zijn' met zuster Maria Magdalena en wethouder Lahlah
Lees verder DO 20 Okt
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief