Nieuws DI 12 Dec

Afscheid Bert Monquil, Martin Meijer volgt hem op

Misschien was het u al bekend dat onze medewerker Bert Monquil aan het begin van 2024 de abdij gaat verlaten. 25 januari zal zijn laatste werkdag zijn.

Wij zijn blij u te kunnen laten weten dat we er in geslaagd zijn een opvolger voor Bert te vinden. Het is de heer Martin Meijer. Hij heeft gedurende een reeks van jaren al de nodige ervaring opgedaan in het werken met en bij religieuzen. Martin is inmiddels met zijn werkzaamheden gestart en wordt volop ingewerkt door Bert.

De abdijgemeenschap is Bert heel veel dank verschuldigd voor het vele werk dat hij heeft verricht. Als Hoofd bedrijfsvoering en economisch adviseur was hij de eerste externe medewerker in deze functie en hij heeft laten zien dat deskundige hulp en ondersteuning op dit terrein onmisbaar is gebleken.

Wij wensen Bert een goede en gezonde komende tijd, nu hij het wat rustiger aan kan gaan doen, want hij heeft heel wat tijd en energie gegeven aan zijn dagelijks werk voor Berne. Martin heten wij van harte welkom en we wensen hem alle succes toe.   

Bron: Abdij van Berne     

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen ook

Nieuws
Herdenkingsviering: ‘Opmaat naar 80 jaar vrijheid’
Lees verder MA 06 Mei
Nieuws
Opbrengst 40-dagentijd actie bekend
Lees verder WO 01 Mei
Nieuws
Openingsconcert nieuw seizoen Berne Abdijconcerten op 5 mei
Lees verder DO 25 Apr
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief