Nieuws DI 01 Aug

Anne-Marie Rakhorst over Holie Hub

In de allereerste Circl update vertelde Lotte de Groot, Programmamanager bij Circl, dat Circl Movement het land in gaat. Ze nam ons mee op een bezoek aan een bijzondere plaats, namelijk Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. In deze abdij is onder leiding van Anne-Marie Rakhorst van Duurzaamheid.nl de Holie Hub opgericht, een zogenaamd SDG House. Wij spraken Anne-Marie over deze bijzondere plek en de samenwerking met Circl Movement.

Anne-Marie is druk in de weer met het verplaatsen van het meubilair op het moment dat we haar bellen. Een deel van het CIRCL meubilair, zoals de counter die bij de receptie stond en de fameuze CIRCL letters, heeft namelijk een tocht afgelegd naar het zuiden en een plekje gevonden in de Holie Hub.

De Holie Hub één van de 12 SDG Houses (Sustainable Development Goals) in Nederland en de eerste in Noord-Brabant. Paleis Soestdijk in Baarn en Museon in Den Haag zijn andere voorbeelden van SDG Houses. Deze huizen dienen als een plek waar mensen elkaar ontmoeten om samen te werken aan het bereiken van de Sustainable Development Goals van de VN.

Lees hier verder.

Bron: Circl | Foto: Wikimedia Commons

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen ook

Inspiratie
Stichting Vrienden van de Abdij van Berne organiseert tweede Vriendendag
Lees verder DI 11 Jun
Nieuws
Ontwikkelplan toekomst Abdij van Berne in beweging
Lees verder MA 10 Jun
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief