Nieuws MA 14 Mrt

Proeflokaal Berne Abdijbier gesloten van 21-3 t/m 1-4

Van maandag 21 maart tot en met vrijdag 1 april is het proeflokaal van Stichting Berne Abdijbier gesloten wegens interne verbouwing.

Om deze reden wordt niet op 21 maart maar reeds op 19 maart de thema-avond ‘Vier het Leven, Vier de Lente’ georganiseerd. Tijdens deze avondbijeenkomst wordt er aandacht besteed aan Oekraïne in de vorm van de actie ‘Doneer uw glas voor Oekraïne’. De vaste bezoeker weet dat de eerste consumptie 2 muntjes kost. Eén daarvan is voor het glas en aan het einde van de avond krijgt de bezoeker een muntje terug na inlevering van het glas. Dát muntje wil Stichting Berne Abdijbier aan de bezoekers vragen om te doneren!

Stichting Berne Abdijbier zal ook een bijdrage leveren door een gedeelte van de omzet van die avond af te dragen. De opbrengst van onze actie zal dan ten goede komen aan een hulpinstantie welke zich inzet voor de gevolgen van de situatie in Oekraïne. Welke hulpinstantie dat is zal dan zaterdagavond bekend worden gemaakt.

‘Vier het leven voor Oekraïne’ en kom naar onze thema-avond ‘Vier het Leven, Vier de lente’. Aanvang 19.00 uur op het abdijterrein van de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther.

Bron: Stichting Berne Abdijbier

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen ook

Nieuws
Kloostermarkt Abdij van Berne groot succes
Lees verder DI 07 Jun
Nieuws
Programma Kloostermarkt 6 juni bekend
Lees verder DI 31 Mei
Nieuws
Presentatie routeboekjes 'Ons Kloosterpad' tijdens Kloostermarkt
Lees verder DI 31 Mei
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief