Nieuws WO 24 Jun

Vlugschrift van inspiratie en hoop in onzekere tijden

Kunnen we straks spreken van Vóór en Ná Corona zoals van Voor en Na Christus? Is corona een gamechanger, een keerpunt in de geschiedenis? Of zal zodra er een vaccin is alles toch bij het oude blijven?

Op zondagmiddag 5 juli a.s. vindt de boekpresentatie plaats van ‘Wat doen we met deze crisis? Na COVID-19’. De uitgeverij van Abdij van Berne heeft voor dit vlugschrift bevlogen mensen uit haar directe netwerk en met een specifieke deskundigheid gevraagd hun persoonlijke en professionele licht te laten schijnen op de coronacrisis en lijnen uit te zetten naar de toekomst. Hun bijdragen vormen een krachtig pleidooi om de coronacrisis aan te grijpen voor duurzame veranderingen en bieden handreiking vanuit diverse invalshoeken voor inspiratie, bezinning en debat.

“De oorzaken én de oplossingen van de coronacrisis zijn diep verweven met onszelf, ons gedrag en onze keuzes.” – duurzaamheidsondernemer Anne-Marie Rakhorst

Met medewerking van Anne-Marie Rakhorst (duurzaamheidsondernemer), Eric van Gorp (viroloog), +Jan Hendriks (bisschop van Haarlem-Amsterdam), Frits van der Meer (bestuurskundige), René Peters (politicus), René Grotenhuis (expert ontwikkelingssamenwerking) en Joost Jansen o.praem (Abdij van Berne).

Boekgegevens
Titel: Wat doen we met deze crisis? Na COVID-19 | Auteur: diverse auteurs | Aantal pagina’s: 112 | ISBN: 9789089724120 | e-book: 9789089724137 | Prijs € 9,99 | Verwacht: 05-07-2020 | Een uitgave van Berne Media | uitgeverij abdij van berne

U vindt het boek op: https://bit.ly/2AzusNZ

Bron: Berne Media / Unsplash.com (foto boven)

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen ook

Nieuws
Opbrengst 40-dagentijd actie bekend
Lees verder WO 01 Mei
Nieuws
Openingsconcert nieuw seizoen Berne Abdijconcerten op 5 mei
Lees verder DO 25 Apr
Nieuws
Open Huis vernieuwde Berne Abdijwinkel groot succes
Lees verder DI 09 Apr
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief