Over ons | Betrokkenheid

Overige mogelijkheden

Geen belangstelling voor een directe betrokkenheid bij de abdijgemeenschap van Berne of donateur/vriend worden van Berne? Graag wijzen we u op andere mogelijkheden die meer in de sfeer liggen van concrete activiteiten waarbij één of meer leden van de abdijgemeenschap betrokken zijn. 

Ruach
Ruach (Hebreeuws voor -Gods- Geest, adem, wind) is de naam van een groep van zo’n vijftien betrokken dertigers en veertigers die zes keer per jaar op zaterdag bijeen komen voor een bezinningsdag in de abdij. Telkens wordt een bijeenkomst door een van de leden voorbereid. Al naar gelang de keuze kan de bezinningsdag een meditatief, studieus of actief karakter hebben. Jaarlijks organiseert de groep ook een recreatief uitstapje.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevr. Cobi Voskuilen, 024-3781672.

Jongerenprojecten
De Abdij van Berne ontwikkelt momenteel verschillende projecten voor jongeren, waaronder ‘bezinnende bootcamps’. Ook is een Jongerencollectief Berne actief. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie.

Zelf een (ander) idee voor betrokkenheid?
Je wilt graag betrokken raken bij de (activiteiten van) de Abdij van Berne, maar op deze site vind je niet de voor jou juiste vorm? Bel gerust eens op om een afspraak te maken. Ons secretariaat is in elk geval op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 uur. Telefoon: 0413-299299. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen: secretariaat@abdijvanberne.nl.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief