Over ons | Betrokkenheid

Vrijwilliger worden?

Leuk én dankbaar werk!

Veel van ons werk zou praktisch onmogelijk zijn zonder de medewerking van de vele vrijwilligers die werkzaam zijn in en voor de abdij. En dus zijn we ontzettend blij met al onze vrijwilligers!
Meerdere mogelijkheden
Als vrijwilliger maakt u deel uit van een enthousiast en betrokken team dat zich gezamenlijk inzet voor de vitaliteit van de abdijgemeenschap van Berne, het onderhoud van de gebouwen en vele andere doeleinden. Binnen onze abdij zijn er verschillende mogelijkheden tot vrijwilligerswerk. De werkzaamheden variëren van inhoudelijk tot uitvoerend en van projectmatig tot jaarrond. Al met weinig beschikbare tijd van u zijn we heel erg blij. Bijdragen aan de vitaliteit en het voortbestaan van deze markante plek die voor zoveel mensen nog altijd veel betekent, is waardevol en dankbaar!

Kopje koffie

Mocht u belangstelling hebben om bij ons vrijwilliger te worden, neem dan vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator Kees den Boer o.praem. per e-mail via k.denboer@abdijvanberne.nl of per telefoon op 0413 299299. We nodigen u dan graag uit voor een kop koffie of thee in onze abdij en gaan met u op zoek naar het vrijwilligerswerk waarin uw kwaliteiten en voorkeuren het best tot hun recht komen. Wij bieden aan, u beslist.

Actuele vrijwilligersvacatures:
– Binnenkort vindt u hier een overzicht

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief