Nieuws VR 14 Jul

Bedevaartsreis vanuit Parochie Heilige Augustinus

Sinds de verschijningen van de Heilige Maria in 1858 gaan miljoenen mensen van de hele wereld naar Lourdes. Zij doen dit allemaal met verschillenden redenen. Maar één ding heeft elke bedevaartganger gemeen: na het bezoek aan het Heiligdom Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes voelen ze zich herboren, van zorgen verlicht, met meer hoop op de toekomst.

Zo ook de pelgrims die vanuit de Parochie Heilige Augustinus (Berlicum/Middelrode, Heeswijk-Dinther, Loosbroek) elk jaar onder leiding van vrijwilliger Helma Jansen een reis naar Lourdes ondernemen. Lonneke van Vessem gaat als pastoraal begeleider mee. Ook als vrijwilliger.

Van 8 t/m 15 september 2023 zal de 10e bedevaartsreis vanuit Berlicum/Middelrode, Heeswijk-Dinther, Loosbroek en omstreken plaatsvinden. Informatie via Helma Jansen: 06-307 253 02 en/of via email: helmajansen@live.nl

Lees hier verder.

Bron: Mooibernheze.nl | Foto Lourdes: Nick Castelli, Unsplash.com

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  1. Lourdes… Plaats waar de Hemel de aarde raakt. Plaats van Stilte en Gebed, Van vergeving en verzoening met jezelf, met de ander, met God. Plaats waar mensen tot bloei moge komen. Moge ervaren jij bent ten diepste gewild, jij doet er toe, jij mag er zijn!! Plaats waar zieken en gezonde mensen aan elkaar worden gegeven. In Lourdes zijn is genade rond de Boodschap van Maria aan Bernadette. Maria brengt ons tot bij Jezus haar Zoon. Bij Hem en zijn Lieve Moeder moge we telkens weer thuiskomen. Nieuwe krachten opdoen voor het leven van alledag.

Anderen lezen ook

Nieuws
Opbrengst 40-dagentijd actie bekend
Lees verder WO 01 Mei
Nieuws
Openingsconcert nieuw seizoen Berne Abdijconcerten op 5 mei
Lees verder DO 25 Apr
Nieuws
Open Huis vernieuwde Berne Abdijwinkel groot succes
Lees verder DI 09 Apr
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief