Podcast WO 10 Jun

Podcast-series Norbertijnen Averbode

De norbertijnen van Averbode verzorgen tweemaal per maand een podcast. De medebroeders vertellen over een onderwerp dat hen boeit met betrekking tot het christelijk geloof. Dit is zeer gevarieerd, zoals ook de interesses van de medebroeders zeer gevarieerd zijn. Het gaat over geloofsinhouden, beleving van geloof, Bijbel, liturgie, traditie… De lijst van de sprekers en de themaʼs die zij aansnijden staat op onze website. Deze podcasts worden aangeboden in een abonnementsformule aan € 25 per jaar. Voor meer info: www.averbodepodcast.be.

Wonen in liederen
Jos Bielen, norbertijn van Averbode en docent kerkmuziek, verzorgt tweemaal per maand een podcast als liedmeditatie bij een kerklied. Achtergronden bij tekst en muziek, verkenning van achterliggende bijbelverhalen, opstapjes om te komen tot een intense beleving van het lied… Dit is wat je mag verwachten van ‘Wonen in liederen’.

De lijst van de liederen die aan bod komen, staat op onze website. Deze podcasts worden aangeboden in een abonnementsformule aan € 15 per jaar. Voor meer info: www.woneninliederen.be.

Bron: Unsplash.com (foto boven)

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen ook

Interview
Luc Vankrunkelsven over slavernij
Lees verder DI 22 Jun
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief